Æder Google dine annoncekroner?

Har du følelesen af at det kun er Google der bliver rig  på din annoncering og at du ikke får er rimeligt udbytte? Google Ads er blevet et af de mest populære annoncemedier, men desværre ser vi også mange der slet ikke får det udbytte de skulle have.

Nogle får bureauer til at opsætte annoncerne, men mange bureauer har en afregningsform som faktisk animerer til at der bruges så mange penge som muligt på Google annoncer og ikke til at optimere kundens udbytte af annoncerne.

Andre gør det selv, men har ikke tiden eller den nødvendige viden til at få maksimalt udbytte af annoncerne.

Vores mål er at I skal få maksimalt udbytte af de annoncekroner I bruge på Google og andre netværk.

Audit af nuværende kampagne

Har I allerede en kampagne kørende, men synes I ikke at I får det udbytte I forventer, kan vi foretage en audit af jeres kampage og komme med forslag til hvordan I kommer videre.

Vi hjælper naturligvis med at implementere de forslag vi kommer med.

Optimereing

Hvis man bare opsætter en Google Adwords kampagne og derefter fortsætter med alle mulige andre aktiviteter, vil man helt sikkert ikke få det maksimale ud af kampagnen. Det er nødvendigt at arbejde med kampagnen og optimere den for at opnå det optimale resultat.

Vi har stor erfaring i Google Adwords og kender de forskellige faldgrupper. Vi optimer jeres kampagne så den kommer op på det næste niveau.

Det kan være lige fra den helt simple kampagne til den helt store kampagne.

Så føler I at jeres Adwords kampagne er gået i stå, så hjælper vi jer videre.

Løbende optimering

Hvis I virkelig ønsker succes med Google Adwords er der ingen vej uden om at arbejde med løbende optimering af jeres Google Adwords konto. Google’s annoncesystem er meget dynamisk, da placering, klik rate mv. hele tiden ændrer sig. Blandt andet fordi konkurrencen løbende ændrer sig, Google ændrer deres algoritmer, Googlebrugernes søgninger mv.

Derfor er vigtigt hele tiden at tilpasse kampagnen og derfor tilbyder vi produkter hvor vi løbende arbejder med jeres Google Adwords konto, således at I hele tiden får maksimalt udbytte af jeres kampagner.

Tøv ikke med at bestille vores produkter, så I med det samme får større udbytte.

Google Ads tjenester som giver jer succes

[Product_Table ID=’2739′ name=”]

  • Seneste indlæg
Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
follow me

    ×
    Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
    follow me
    Latest Posts