Cicoor Marketing ApS

9 tips til at bruge sociale medier til rekruttering

Der har været masser af snak om at bruge sociale medier til salg og markedsføring, men der har ikke været fokus på at bruge sociale medier til rekruttering. Ikke desto mindre bruger 92% af amerikanske rekrutteringsfirmaer sociale medier til at finde kandidater til deres kunders ledige stillinger. Forbruget af traditionelle medier er faldet støt i de yngste generationer og sociale medier er blevet en integreret del af deres hverdag mens det at læse en avis eller at se flow tv er blevet.

Read More
Podcasts er et effektivt Business-to-Business markedsføringsværktøj

Det første mange inden for B2B markedsføring tænker på når det gælder kommunikation med deres kunder er nyhedsbreve, men i mange tilfælde kan det give lang mere mening at bruge podcasts. Podcasts har nogle vigtige fordele i forhold i forhold til e-mails, da modtageren kan lytte til podcasts mens de sider i deres bil, rejser, dyrker sport eller foretager andre aktiviteter. Modsat e-mails som kræver en større grad af opmærksomhed. Fordele ved podcasts Først og fremmest tilbyder podcasts os muligheden for at.

Read More
Hvad er en “Sales funnel” / Salgstragt?

En salgstragt er i bund og grund en markedsføringsstrategi. Det er hvordan dine kunder går fra “Hvem er du?” til “Ja, jeg vil købe!” Det er kaldt en salgstragt fordi den er bred i toppen og small i bunden. I toppen har du alle dine potentielle kunder og i bunden alle dine trofaste kunder. Opgaven og formålet med strategien er at forvandle alle de potentielle kunder i toppen til trofaste kunder i bunden. Lad os se nærmere på hvordan du kan gøre.

Read More
Email marketing er mere vigtig end nogensinde

Selv om  email marketing har mere end 20 år på bagen er det langt fra et døende medium. Faktisk er det mere aktuelt og vigtigere end nogensinde. En af grundene er at på trods af sociale medier, følgere og så videre så er e-mails der hvor du har den direkte kontakt til dine kunder. Hvis Facebook lukker din konto mister du muligheden for at kommunikere med dine kunder. Har du dine følgere’s email, kan du altid kommunikere med dem. Desuden udvikler e-mailmarkedsføring.

Read More
Social media marketing trends 2019

Nu da 2018 hastigt nærmer sig sin afslutning er det på tide at se på hvad vi kan forvente os af 2019 når det gælder social media marketing. Social media marketing er en relativ ny disciplin og derfor  er det naturligt at området ændrer sig hurtigt. Lad os derfor se hvad på vi kan forvente for 2019: Social Media Listening Her scanner du sociale medier for omtale af din virksomhed, brands, konkurrenter, produkter, nøgleord eller andet alt efter dine grunde til at.

Read More
Bliv parat til julen 2019

Hvorfor skriver jeg dette når julen 2018 står for døren? Jo fordi julen skal faktisk planlægges lagt tidligere end de fleste forestiller sig og ideen til dette indlæg kommer fra vores erfaringer fra nogle af vores kunder her i 2018. Faktisk er der flere ting du kan gøre allerede nu for at øge dit salg i julen 2019 og nogle af disse ting er simple ting, der kan give et stort afkast når julesalget i 2019 kommer. Lad os se på hvordan.

Read More