Få optimalt udbytte af Google Ads (Tidl. Google AdWords)

Mange oplever at de bruger formuer på Google Ads annoncering uden at få det udbytte de ønsker. Nogle prøver selv men på grund af manglende tid til at sætte sig ind i alle facetterne af mulighederne er resultaterne ikke optimale, mens andre ikke får fulgt regelmæssigt op annoncerne på grund af travlhed i virksomheden.

Vi har også set flere eksempler på kunder som har købt dyre løsninger hos Google Ads bureauer uden at vide hvad de køber og om der løbende bliver fulgt op og afrapporteret tilbage.

Derfor har vi lavet en række pakker som giver resultater og maksimal gennemskuelighed til priser hvor både små og store organisationer kan være med.

Gennemtestet løsning

Med vores Google Ads pakker fås en gennemtestet løsning der kommer hele vejen rundt. Vi sørger for at alt er sat korrekt op fra starten og at vi løbende kan teste resultatet af arbejdet. Vi optimerer hele tiden pakkerne så de er up-to-date i forhold til Google’s ændringer og forbedringer.

Checkliste sikrer at alt kommer med

Når vi laver den løbende optimering af jeres Google Ads konto arbejder vi ud fra en fast checkliste som sikrer at I får det optimale udbytte og at alle vigtige forhold huskes hver gang. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest men gør en ekstra indsats for netop jer.

Vi er 100% transparente

Hver måned sender vi en komplet rapport over resultatet for den forgangne måned, samt en oversigt over vores tiltag for at optimere og forbedre din annoncering. Det vil sige at I vil altid vide hvad I får for jeres penge. Desuden vil vi komme med forslag til hvor I kan øge jeres investeringer for at få bedre resultater.

Løsninger der passer til alle behov

Vi har løsninger til alle. Fra den mindre enkeltmands virksomhed til den store koncern eller webshop. Vi kan også tage hensyn til målgruppe eller geografisk placering, så I ikke bruger dyre marketingkroner på kundeemner, der er uden for jeres målgruppe.

Altid på forkant

Vi følger hele tiden med i hvilke funktioner Google stiller tilrådighed og hvordan vi kan benytte dem til vores kunders fordel. Vi justerer således hele tiden din kampagne, så den altid er up-to-date og vi kommer løbende med forslag til hvad der kan gøres for at jeres hjemmeside er optimeret til at give det bedste udbytte af Google Ads kampagnen.

Betaling af Google Ads

Mange bureauer betaler Google Ads omkostninger og viderefakturer dem med en profit til deres kunder. Dette giver et uheldigt sammenfald af interesser da dette giver et incitament til at maksimere budgettet frem for at optimere det. Derfor foretrækker vi at omkostningerne til Google Ads betales direkte af vores kunder, mens vi bliver betalt for vores tidsforbrug. Det betyder at vores interesse er at sikre at I får mest muligt ud af jeres markedsføringskroner.

Vi er på jeres side

Vi er transparente med hvad vi gør, og vi tilbyder ikke alle mulige smarte abonnementer hvor I er bundet flere år frem. Vi tror på at den bedste måde at holde på vores kunder er at måned for måned at arbejde for at vores kunder får mest muligt ud af deres markedsføringskroner.

Kontakt os derfor allerede i dag og lad os se på hvordan vi kan hjælpe jer til at få succes med Google Ads.


Indhold

hver pakke indeholder:

Oprettelse af Google Ads konto

Antal annoncer

Remarketing kampagne

Pris for yderligere annoncer pr. stk pr. md.

Dynamiske annoncer

Antal dynamiske annoncer

Annonce med produktfeed

Antal produktfeeds

Opdatering af produktfeed

Opsætte yderligere annoncør information

Søgeordsanalyse

Geografisk placering

Månedlige  aktiviteter

Antal månedlige justeringer

Søgeordsoptimering

Optimereing negative søgeord

Annoncekontrol

Statistik

Google analyticskonto

Google webmaster konto

Ecommerce tracking

Rapportering

Google Analytics resulatater

Google Webmaster resultater

Google Adwords rapport

Forslag til tiltag

Konkurrentanalyse

Google Ads profitability

Oprettelse

Uden binding

Ved 6 måneders binding

Your tdext

Google Adwords videokursus (60 min)

Email markedsføring videokursus (60 min)

Social medie markedsføring videokursus (60 min)

Basis

500 DKK

ex. moms Pr. måned

5

40 DKK/ex moms

-

-

-


1900 DKK ex. moms

0 DKK ex moms

Professionel

750 DKK

ex. moms pr. måned

10

40 DKK/ex moms

2

-

-


2900 DKK ex. moms

0 DKK ex moms

Topsælger

ENTERPRISE

1.000 DKK

ex. moms pr. måned

20

40 DKK/ex moms

5

-

-


2900 DKK ex. moms

0 DKK ex moms

Shop

1.500 DKK

ex. moms pr. måned

50

40 DKK/ex moms

10

1

Ugentlig


Ugentlig900 DKK ex. moms

0 DKK ex moms

  • Seneste indlæg
Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
follow me

    ×
    Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
    follow me
    Latest Posts