Øg din indtjening og bliv forhandler

Derfor er vores standard markedsføringsprodukter perfekte til ekstra salg

Da vi tilbyder meget modulære løsninger, er det muligt for os at tilbyde nogle meget attraktive vilkår for vores forhandlere, som gør at I som forhandler vil kunne øge både jeres top- og bundlinje.

Vi tilbyder jeres kunder professionelle produkter, som giver et stort udbytte for både jeres kunder og jer.

Da vores produkter er standardiseret, ved kunden præcist hvad der kan forventes og priserne bliver meget attraktive, da vi hele tiden arbejder på at gøre produktionen så effektiv og automatisk som muligt. Dette sikrer også en professionel løsning af høj kvalitet.

Hvem søger vi?

Vi forestiller os at I allerede har en kundeportefølje  som I gerne vil tilbyde ekstra produkter til både jeres kunders og jeres fordel.

Bureauer eller konsulenter
I er måske et reklamebureau, IT firma, SEO firma, digital markedsføringsbureau eller freelancer, der ønsker at kunne tilbyde jeres kunder en større palette af produkter. Det kan også være at I sælger konsulentydelser og gerne vil opnå en ekstra indtægt ved at sælge vores produkter.

Brancher
Det kan også være at I henvender jer til en bestemt branche og gerne vil have en så bred produktpalette som muligt.

Individuelt
Det kan også være at du bare gerne vil sælge nogle produkter. Enten via en hjemmeside eller sociale medier, eller fordi du kommer i kontakt med mange mennesker og du gerne vil opbygge en ekstra indkomst

Vi værdsætter alle
Vi er åbne over for alle uanset om det kun drejer sig om en enkelt kunde eller en større kundemasse. Vi vil også gerne samarbejde selv om I ikke har en konkret kunde.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder jer en attraktiv kommission hver gang en af jeres kunder køber et produkt hos os. Det vil sige at I laver salgsarbejdet, men når det først kører vil I ogsåe høste frugterne af jeres salgsarbejde.

Faktisk kan I vælge om det skal være jer som står for al kontakt via kunden eller om I foretrækker at lade kunden kommunikere direkte med os.

I kan også vælge om fakturaen skal sendes til jer eller om vi skal fakturere kunden efterfølgende sende kommissionen til jer. I det sidste tilfælde vil I dog først modtage kommissionen når kunden har betalt os.

Salgssupport

Vi giver jer mulighed for at bruge alt vores salgsmateriale i jeres salgsarbejde. Vi arbejder løbende med at udvikle e-bøger, animationer og YouTube videoer, der kan understøtte salgsarbejdet.

Hvis kunderne har tekniske spørgsmål eller lignende som I ikke kan svare på, så hjælper vi jer naturligvis også.

Lad os komme i gnag

Der er ingen grund til at vente med at øge salg og fortjeneste. Udfyld nedenstående formular og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe hinanden

  Dit navn (skal udfyldes)

  Virksomhedsnavn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon(skal udfyldes)

  Fortæl om din virksomhed

   

  • Seneste indlæg
  Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
  follow me

   ×
   Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
   follow me
   Latest Posts