Google Ads bureau i Taastrup

Google Ads er vigtigere end nogensinde

For de fleste virksomheder og organisationer er annoncering på Google blevet en vigtigt del af deres markedsføring og med god grund, men vi møder stadig flere og flere som føler at de ikke længere får det optimale udbytte.

Hvorfor bruge Google Ads?

De fleste annoncører er begejstret for at det er muligt at målrette annonceringen meget præcist mod deres målgrupper og at styre omkostningerne via Google Ads budgetfunktion.

Desuden har Google gjort det nemt at komme i gang, så mange går i gang med selv at oprette Google Ads annoncer.

Derfor bliver mange skuffede

At det er nemt at komme i gang tiltaler naturligvis mange, men dette ender med at blive en faldgrube for mange Google Ads annoncører.

Mange forsøger selv at administrere deres Google Ads konto, men oplever meget svingende resultater. Typisk af flere grunde. For det første vil de fleste ikke få vedligeholdt deres kampagne fordi de har travl med deres normale forretning.

Det andet er at der er mange parametre at sætte sig ind i. Google tilbyder naturligvis at køre det hele automatisk, men Google er også en forretning, der skal tjene penge, så deres automatik vil typisk gavne dem selv.

Endelig er der en del viden og teknikker at sætte sig ind i hvis man skal have et overskud på Google Ads annoncering, og når man samtidig skal holde sin forretning kørende eller passe sin organisation, så kan det være svært at finde tiden til dette.

Derfor har vi udviklet en række produkter, som kan hjælpe din virksomhed eller organisation til at få succes med annonceringen på Google.

Sådan får I succes med Google Ads

Marketing skal ikke opfattes som en omkostning, men som en investering hvor man beregner ROI og sat rigtigt op giver Google Ads rigtige gode værktøjer til dette.

Det første man skal være klar over er at annoncering på Google er en iteraktiv proces. Dem som helt sikkert vil blive skuffet er dem, der sætter en kampagne op, og derefter forventer at den kan passe sig selv.

Dette skyldes at de bedste resultater fås ved hele tiden at teste hvad der virker og hvad der ikke virker og justere kampagnen samt afprøve nye teknikker eller indgangsvinkler.

Desuden vil dine konkurrenter konstant ændre deres kampagner, nye vil komme til mv. hvilket vil have negativ indflydelse på jeres resultater.

For det andet vil man få de bedste resultater ved at sætte sig grundigt ind i Google Ads teknikkerne og hvad der virker og hvad der ikke virker.

For det tredje er det vigtigt at lave analyser både før man går i gang og gennem hele kampagnen for at sikre at man får maksimalt udbytte af sin kampagne.

Dette kræver også at man har de rigtige værktøjer til rådighed. Google stiller nogle til rådighed, men der er også flere 3. parts leverandører, der tilbyder gode og nyttige værktøjer.

Få tid til din forretning mens vi tager os af Google Ads

Lad derfor os tage os af din Google Ads kampagne, mens du tager dig af din forretning. Kontakt os allerede i dag, for vi kan ikke vente med at hjælpe netop jer.

Hvorfor vælge os?

Vi ser rigtig mange modeller og rigtig mange priser fra forskellige bureauer. Størstedelen har modeller, der er meget svært for deres kunder at gennemskue og ofte til meget høje priser.

Desuden ser vi også nogle voldsomme bindingsperioder på for eksempel 3 år, og vi har endda hørt om 5 år. Dette virker meget voldsomt i vores ører, da internettet og digital markedsføring er under konstant udvikling og at binde sig for så lange periode anser vi for at være yderst risikable.

Vores indgangsvinkel er derfor at vi fokuserer på vores kunder,  at vi begge er på samme side og at vores kunder altid får et produkt af høj kvalitet.

Vores interesse er jeres succes

Vi afregner for den tid vi bruger på at optimere jeres kampagne. Det betyder at vores interesse er at I får udnyttet jeres budget bedst muligt og ikke at puste budgettet op så meget som muligt.

Vi er transparente

Vi vil regelmæssigt afrapportere hvad vi gør for at optimere jeres kampagne og selvfølgelig efterspørge efter input fra jer, så vores indsats kan være til størst mulig gavn for jer.

I kan således altid se hvad vi laver og se at vi arbejder hårdt for at I får det bedst mulige afkast af jeres markedsføringsbudget.

Fast procedure sikrer konsistent høj kvalitet

Ville du føle dig tryg hvis du skulle flyve med piloter som ikke fulgte en fast tjekliste? Derfor har vi udarbejdet en tjekliste, som sikrer at alle vores kunder får den samme høje kvalitet.

Tjeklisten bygger på flere års erfaring med Google Adwords, der nu er omdøbt til Google Ads, og bliver løbende opdateret, så alle de nyeste teknikker med. Kort sagt får I som vores Google Ads kunde altid den samme høje kvalitet

Ingen langtidsbinding

Der er lidt arbejde ved at sætte en ny kunde op, så derfor kan vores kunder vælge mellem at betale et mindre startgebyr eller at binde sig for 6 måneder. Det vil sige INGEN binding på 3 eller endda 5år. Du kan forlade os lige når du har lyst. Det synes vi er fair og animer os til hele tiden at yde vores yderste for dig.

Vi forvandler dit markedsføringsbudget fra en omkostning til en investering

Mange ser deres markedsføringsbudget som en omkostning, hvilket skyldes at det traditionelt har været svært at måle effekten af ens markedsføringsbudget. Nogle har måske set citater som “jeg ved 90% af vores marketing er spildt, men jeg ved ikke hvilke”.

Med Google Ads er dette ikke tilfældet. Vi sætter hele din konto op og integrer med din hjemmeside, så vi kan følge processen fra klik til køb. Du vil vide præcist hvad der tjenes penge på og hvad der er spildt.

Vores løsninger og tjenester er økonomisk overkommelige

Vi har udviklet en række Google Ads pakker, der sikrer at I får maksimal udbytte af jeres markedsføringskroner til nogle priser hvor alle kan være med.

Samtidig passer vores pakker og løsninger til alle budgetter, så uanset om I kun ønsker at bruge lidt pr dag eller I er en online shop, der ønsker at investere et langt større beløb, så har vi en løsning der passer. Har du/I specielle ønsker eller behov så kontakt os via kontakt formularen nederst på siden.

Hvorfor ikke kontakte os allerede i dag, for jeres konkurrenter venter ikke.

Google Ads produkter

Kontakt os

  Spørgsmål

  Send mig nyheder og tilbud

  • Seneste indlæg
  Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
  follow me

   ×
   Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
   follow me
   Latest Posts