Skab stærkere relationer med kunder og interessenter med en Podcast

Tid er en knap ressource og mange vil gerne sende nyhedsbreve ud per e-mail, men kommer aldrig i gang, eller går i stå efter nogle få nyhedsbreve på grund af mangel på tid eller ressourcer.

Derfor har vi udviklet vores podcastpakker. Dit tidsforbrug vil være minimalt og vi vil sørge for at holde podcasten kørende også efter de første udsendelser.

Simpelt og fast koncept

Konceptet er at vi aftaler et fast interval hvor vi ringer dig op og interviewer dig om nyheder, produkter, tips, kundecases og så videre. Kun fantasien sætter grænser.

Derefter redigerer vi interviewet og laver det om til en video, så det også kan uploades til en platform som YouTube.

Endeligt distribuerer vi podcasten til populære sociale medier som for eksempel YouTube og Facebook.

Det vil sige simpelt, hurtigt og til skarpe priser.

Gør dit budskab levende

Et skrevet budskab virker ofte anonymt og distanceret, hvor et podcast gør budskabet mere levende og personligt, da modtageren hører en stemme.

Kom i gang nu

Kontakt os i dag og lad os se på hvordan netop I kan få jeres budskab igennem.

Hvem kan få gavn af vores podcast?

Sandheden er at stort set alle som har interessenter i form af kunder, medlemmer, investorer, medarbejdere mv. kan have gavn af vores podcst model. Lad os kigge på nogle eksempler

Onlinebutikker

Har du en onlinebutik, er dette en perfekt metode til at fortælle om dine produkter, nyheder, inspiration til hvordan produkter kan anvendes eller bare generelle nyheder omkring din butik.

Butikker, varemærker mv.

Podcasts er en effektiv metode for butikker eller butikskæder at nå deres kunder. Det kan være alt fra at snakke om produkter, tjenester, nyheder eller tips og inspiration. Det samme gælder hvis det drejer sig om brands hvor der kan snakkes om produkter, nyheder og ideer til brug af produkterne der sælges under varemærket.

Håndværkere og liberale erhverv

Er du håndværker eller inden for liberale erhverv som revisor, advokat mv. er et podcast perfekt til at fortælle dine kunder om de seneste nyheder og at minde dem om hvorfor det er til deres fordel at benytte din ekspertise.

Foreninger

En podcast er et perfect middel for en forening til at holde kontakten til sine medlemmer og at informere dem om de seneste nyheder. Kan være et meget kosteffektivt alternativ til at udsende nyhedsbreve.

Offentlige instituttioner

En offentlig institution vil ofte have mange interessenter og en podcast er ofte et perfekt værktøj til at kommunikere med brugere og fortælle om hvad der sker.

Kun fantasien sætter en grænse

Faktisk er det kun fantasien, der sætter en grænse for hvem der kan have gavn af en podcast, så kontakt os allerede idag om hvordag vi kan hjælpe jer.


Indhold

hver pakke indeholder:

Længde

Telefoninterview

Skypeinterview

Antal emner under interview

Efterbehandling

Redigering af interview

Baggrundsbilleder

Thumbnail

Indsættelse af logo

Bølgeform

Konvertere til tekst med talegenkendelse

Publicering

Upload hjemmeside

YouTube

SoundCloud

iTunes/Apple Podcast

Facebook

LinkedIn

Instagram

15 minutter

1.895 DKK

ex. moms Pr. PODCAST

15 minutter

Ubegrænset


30 minutter

2.450 DKK

ex. moms pr. PODCAST

30 minutter

Ubegrænset


Topsælger

60 minutter

2.995 DKK

ex. moms pr. PODCAST

60 minutter

Ubegrænset


  • Seneste indlæg
Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
follow me

    ×
    Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
    follow me
    Latest Posts