Vi hjælper dig med at få dine næste medarbejdere

Flere og flere fortæller om hvordan de har svært med at skaffe de rigtige medarbejdere. Derfor har vi lavet en række pakker som vil kunne hjælpe jer med løbende at få de rigtige medarbejdere.

Beløn dem som finder ekstra kundeemner

Hvor mange penge er en ny potentiel  jobkandidat værd for dig? Hvorfor ikke give en præmie til hjemmesider eller apps som kan bidrage med leads over potentielle jobkandidater.

Måske er du allerede bekendt med affiliate marketing, hvor hjemmesider, blogs eller apps der sender kunder til en virksomhed, bliver belønnet med en procentdel af salget eller et fast beløb per salg.

Hvorfor ikke gøre det samme når det drejer sig om at finde jobkandidater. Betal x kr. per seriøs jobkandidat, der kontakter jer.

Vi hjælper med alt det praktiske

Vi har stor erfaring i online markedsføring og også at bruge dette til at  skaffe nye medarbejdere. Med baggrund i dette har vi udviklet nedenstående pakker, der er beregnet til at sætte gang i rekrutteringen af nye medarbejdere.

Find jeres nye medarbejder online

Ved at bruge online medier vil I kunne nå potentielle medarbejdere som ikke nødvendigvis er aktiv søgende, men som måske vil være parat til at overveje en stilling hvis den virker spændende eller tilbyder nogle nye muligeder, eller giver dem nogle andre fordele som for eksempel kortere tid til arbejde.

Brug video til at præsentere stillingen

Youtube er nu et af de vigtigste sociale medier og den næst mest brugte søgemaskine efter Google. Dette giver gode muligheder for at nå langt ud og at  få i potentielle kandidanter som man ellers ikke villle have været i stand til at få fat i.

Youtube giver nogle ekstra muligheder for at demostrere jobbet og præsentere virksomheden som ikke er muligt i en normal jobannonce.

Desuden kan man kører kampagner på Youtube så videoen når ud til så manage som muligt.

Youtube er derfor et effektivt værktøj til at nå ud til potentielle kandidater og få dem til at søge ledige jobs.

[Product_Table ID=’2757′ name=’Rekruttering’]

  • Seneste indlæg
Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
follow me

    ×
    Er uddannet cand. merc. fra CBS og har i 30 år arbejdet med IT og elektronisk markedsføring. Har således stor erfaring i brug af IT i forbindelse med markedsføring og kommunikation, brug af sociale medier, SEO og e-handelsløsninger.
    follow me
    Latest Posts